Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Další informace 

Vaše názory

S ledvinovým pásem jsem velmi spokojená. Materiál i provedení vypadají velice kvalitně. Moc mně potěšilo krásné balení s milým průvodním dopisem. Určitě to nebyla poslední objednávka.
2017-12-11 22:28:32
Dětský fusak Woolife Kombi Kašmír šedý
produkt: fusak kombi kašmír dodání: do 4 dnů způsob dodání: balení i doprovodné info hodnotím maximálně kladně, je to příjemná změna v rámci dnešního trhu, když k produktu zákazník obdrží i profesionálně vytvořené info. Balík přišel naprosto v pořádku, nepoškozený. hodnocení produktu: spokojenost, fusak je velmi teplý :-) Je sice trošku větší, než jsem čekala, ale to vůbec nevadí, vydrží déle :-). Samotné zpracování fusaku vnímám jako velmi kvalitní, líbí se mi. Závěrem: mohu vřele doporučit. Děkuji.
2017-12-10 12:01:06
Dětský fusak Woolife Kombi Kašmír šedý
Konečně píši hodnocení, my jsme byli do teď venku, fusak je skvělý :-D . Vše je v naprostém pořádku. Rychlé odeslání, kvalitní balení,krásný obal na uskladnění. Samotný fusak je luxusně vyrobený, vše do detailu promyšleno, zatím používáme menší verzi. Malá je v ní zachumlaná, může být bez overálku, a když jí vytahuji, je příjemě teplá a nemá spocený zátylek. Děkujeme.
Mäkučká, príjemná na dotyk,hrejivá. Dá sa prevliecť cez hlavu a použiť ako šál alebo ako 2 a 4-vrstvá slušivá čiapka. Určite odporúčam!
Kalhotky sú mekučké, teplé, príjemné. Nosím ich aj doma. Náš dom je veľký a nie je v zime prekúrený, takže teplé prádlo je veľmi dobrá voľba. Mám biely aj čierny komplet funkčného spodného prádla. Som maximálne spokojná. Mám citlivú pokožku a toto oblečenie moja koža miluje. Chystáme sa v januári do Nórska - beriem so sebou spodné prádlo, kamaše, pulóvre aj roláky od Woolife.
Vynikajúce v zime v dome aj na cestách!! Pododlné, mekučké,teplučké!
Kalhotky sú mekučké, teplé, príjemné. Nosím ich aj aj doma. Náš dom je veľký a nie je v zime prekúrený, takže teplé prádlo je veľmi dobrá voľba.
Rolák je příjemný na nošení a perfektně mi sedí. Celý den jsem v něm pracovala (v kanceláři) a potvrzuji, že mi bylo velmi příjemně. Mohu výrobek jen doporučit.
2017-10-18 23:06:32
Dětský fusak Woolife Kombi Kašmír šedý
Vyjadrujem spokojnosť s rýchlym dodaním a najmä krásnym kvalitným výrobkom. Ďakujem.
2017-10-15 13:32:30 Mrazovky ovčina S vel. 26
Mohu jen doporučit.Je to náš druhý výrobek, první byly pantofle, které sloužily mnoho let. Věřím, že tak skvělé budou i mrazovky. Dodání super rychlé
Svetr je opravdu moc hezký, příjemně se nosí, naprostá spokojenost.
2017-10-12 10:40:57
Dámský vlněný cardigan Merino Extra Fine - Vanilla Ice L
Výrobek splnil očekávání. Příjemně se nosí, dobrý materiál.
Dodané expresne rýchlo. S tielkom zatiaľ veľká spokojnosť - je ľahké, príjemné a rýchlo schne.
tenké, pohodlné, nenápadné, hřejivé - prostě báječné
2017-05-17 22:47:45
S vlnou Merino mám již zkušenosti a mohu ji doporučit.
2017-05-13 17:39:52
Podložka 90 x 200 CAMEL
Doporučuji.
2017-03-09 20:26:36
Bez komentáře…
2017-03-03 20:46:57
Triko jsem kupovala příteli k Vánocům, nosí ho skoro pořád, je s ním opravdu velmi spokojen. Líbí se mu na něm, že hřeje, odvodí pot, nezapáchá a je příjemné na tělo. Vřele doporučujeme!
2017-03-01 12:25:10
Dámské funkční spodky Merino 210 černé M
Bez komentáře…
Bez komentáře…
2017-02-07 12:45:28
Doporučuji, velmi příjemně se nosí (sama jsem vyzkoušela) a opravdu hřeje, i když je to jen tenká látka
2017-02-02 21:10:16
Pánský vlněný svetr Merino Extra Fine - Black Night vel.M
Velmi pěkný svetr, měl jsem obavy, že bude kousat, ale je příjemný. Roam
2017-01-24 18:24:01
Dětský fusak Woolife Kombi Kašmír černý
Výrobek jsme zýakoupil pro vnučku. Na první pohled velmi kvalitní materiál. Rodiče jsou spokojeni. My můžeme spíše hodnotit způsob dodání a rychlost. Po dvou dnech po objednávce jsme dostali od přepravce zprávu o převzetí zásilky a 4. den byl fusak u nás. Malá už si v něm pochrupuje.
2017-01-17 08:27:23
Dětský fusak Woolife Kombi Kašmír červený
Kvalitní a poctivý výrobek, vyzkoušeno v tuhých mrazech a miminko v něm pěkně spinká. Zatím vyzkoušena jenom část do hluboké korbičky, uvidíme, jak bude držet ve sportovním kočárku. Rozhodně spokojenost.
2017-01-02 11:31:26
Podložka 90 x 200 CAMEL
Koupila jsem v kombinaci s dekou - ideální
2017-01-02 11:29:16
Přikrývka 135 x 200 CAMEL letní
Určitě doporučuji. Chtěla jsem kvalitní český výrobek - to splnilo očekávání. Cena je trochu vyšší.
2016-12-25 22:50:38
Tričko jsem koupila přítelovi a je s ním velmi spokojený,velikosti odpovídají dle tabulky,krásně zabaleno. Díky!
2016-12-21 07:28:57
Petr Lukášek Podložka Kašmír Merino Superwash 100x90
Klady: Podložka je vynikající. Doporučuji si však pořídit rozměr na celou postel, tedy 200 x 90 cm. Zápory: Neodhalil jsem je. Shrnutí: Opravdu dobrý výrobek. Vřele doporučuji.
2016-12-21 07:24:42
Petr Lukášek Dámské funkční triko Merino 140 dlouhý rukáv zelené
Klady: Tričko je sice drahé, ale užitné vlastnosti jsou vynikající. Opravdu dobré zboží. Zápory: Tak trochu cena. Shrnutí: Dobrý výrobek. Kdo na něj má, bude s ním velmi spokojen.
2016-12-19 07:15:45
Bez komentáře…
2016-12-17 13:20:44
Podložka 90 x 200 CAMEL
Pokud budou v nabídce asi tak za šest let, objednám si je znovu.
2016-12-13 23:01:16
Je to vianočný darček pre priateľa ktorý nosí už len merino ale stále iba čierne a šedé a v tejto príjemnej zelenej sa mi bude veľmi páčiť.
2016-12-13 22:59:41
Tričko som kúpila ako vianočný darček mladému mužovi na cestu do Ázie a verím že ho okrem času prania a sušenia nedá z seba dole. Merino je v jeho šatníku hojne zastúpené, príjemnú farbu si vybral sám.
Tričko je mäkučké, príjemné na dotyk, hrejivé, odkedy som balíček prevzala, nosím ho každý deň. Už teraz viem že z Vašej ponuky nebude jediné v mojom šatníku. Ďakujem za kvalitný tovar a kvalitné služby. Prajem veľa šťastia a spokojných zákazníkov aj v roku 2017. Naďa
2016-12-04 23:42:00
Dětský fusak Woolife Kombi Kašmír černý
Nejlepsi material, pokud chcete chodit s prtouskem na vylety do hor.
2016-11-22 14:50:19
an Administrátor Dámský rolák z vlny Merino Extra Fine - Vanilla Ice vel.S
Dobrý den vážení a milí, děkuji Vám za rychlé vyřízení mé objednávky a za Vaše výrobky, s kterými jsem já i celá moje rodina maximálně spokojená. Vyzkoušeli jsme mj. i Vaše funkční prádlo, prostěradla, dětský fusak,bledvinové pásy, sedáky a další. Přejeme Vám do dalšího podnikání spoustu štěstí, úspěchů a spokojených zákazníků. Dámský rolák, u kterého jsem využila Vaší nabízené možnosti si ho vyzkoušet ve správné velikosti, jsem měla již možnost mít ho na sobě a po celodenním nošení jsem nadšená. Vracím tedy nadbytečný rolák (neměla jsem ho na sobě, seděla mi menší velikost). Prosím o zaslání platby na můj účet. Se srdečným pozdravem a přáním všeho dobrého do dalších dní Milena K.
2016-10-15 14:22:04
Dámský vlněný svetr Merino Extra Fine - Purple Orchid vel.L
Žena byla nadšená. Já tím pádem také.
2016-10-14 21:05:47
Dana Mixová Mrazovky TEX NERA
Klady: Kupovala jsem dvoje a naprostá spokojenost. Pohodlné a hřejivé. Zápory: Shrnutí:
2016-10-12 09:13:13 an Administrátor
Děkuji za vaše služby a jsem velmi spokojená .Můžu pouze dodat,že se už delší dobu /5 let/ léčím s problémy páteře /skolióza/ a doposud mi nikdo z lékařů nedoporučil tuto podložku i když jsem už měnila i matrace a vše ostatní.Dokonce mi neschválili ani letošní lázně s tím,že mi nepomůžou.Já jsem náhodou listovala na internetu a zabývala se ovčí vlnou a tím,že pomáhá při revmatismu.Tak jsem ji zkusila a vybrala jsem si vás.Moje maminka totiž trpěla ischiasem a měla opotřebovanou páteř. Hned první setkání bylo úžasné a já se zbavila 80% problémů. Moc děkuji a pro vaši další práci doporučuji spojit se s neurology a vysvětlit jim,že ovčí vlna jako podložka je to pravé suché teplo pro spoustu nemocných.Já jsem si koupila zahřívací podložku elektrickou.Bohužel mi nedovedli vysvětlit co to suché teplo je. My, co bydlíme na jihu ,tyto informace nemáme ale problémy nám zůstávají. S pozdravem ing. Marie P.
Tohle tričko je velmi krásné, klidně vhodné i k sukni. Snesete ho v teple i v zimě, v teple stačí vyhrnout rukávy. Ty má příjemně a dostatečně dlouhé ( měřím metr osmdesát a mám L ). Na těle nekouše, apoň mě teda ne. Je výrazně silnější, než triko s krátkým rukávem na těchto stránkách. Takže vhodné i do chladnějšího počasí na hory jako ideální spodní vrstva. Žádné mokré záda pod batohem z mého třídenního treku tentokrát nepamatuju, jak to bylo zvykem u triček bavlněných. Svými vlastnostmi mi pomohlo snížit váhu na treky, jelikož mi teď stačí dvě váhově lehká trika na týden ( místo jednoho na každý den ), která v nejhorším v chatě přemáchnu ( proces trvající i s pověšením asi dvě minuty, špínu ani pachy nechytá ) ( i když tohle s dlouhým rukávem by při praní v ruce a tedy nedostatečném ždímání v nevytopené místnosti přes noc nemuselo stihnout uschnout, to s tím krátkým je tenčí a tak to i v chladu obvykle stihne, no ale příště mu zkusím pomoct ručníkem, to by pak mohlo stihnout :-) ) Každopádně je triko až dosud po každé stránce vynikající, asi nejlepší, jaké jsem dosud měla. Velmi doporučuji.
Čekala jsem s recenzí na první vyzkoušení na horách - Tatry - konec září - smíšené počasí. Tričko je velmi příjemné přímo na tělo, nekouše, dost lehké a tedy rychle schne - peru ručně ve vlažné vodě a máchám ve vodě stejné teploty - celá procedura mi trvá asi dvě minuty v umyvadle na chatě. Je hezké, i barva příjemná do přírody i kanceláře. Myslím je ideální spodní vrstvou ve studeném a jedinou vrstvou v teplém počasí a asi opravdu nedrží pachy. Koupila jsem ho ne jen kvůli izolaci a funkčnosti - je fakt, že žádné mokré studené záda pod batohem z této tůry nepamatuju, ale také kvůli snížení váhy batohu na vícedenní treky - jen dvě trička na týden místo několika bavlněných. Myslím, že i na tohle bude ideální, prostě celková spokojenost :-)
2016-09-23 23:41:47
Dětský fusak Woolife Kombi Kašmír červený
Dnes prisel tento fusak a je naprosto luxusni, predcil moje ocekavani. Do korby se vejde bez problemu (pevna korba od TFK), decko pak do fusaku take. Nyni ma decko 60cm a 5kg a myslim, ze bez problemu muze byt az o 15 cm delsi, pak teprve by bylo tesno. Material je uzasny, heboucky, hrejivost neni treba zduraznovat. Dcerka byla v kocarku ve fusaku pri zkousce moc spokojena. Snad jen ze vlna trochu pousti, mala ma zrovna zuzlaci obdobi. Nicmene myslim, ze to se da jednak castecne ohlidat a jednak to nepovazuji za nic moc nebezpecneho, moc te vlny to decko schopne snist neni. Tesim se, ze se jeste trochu ochladi a vyrazime ven :-) jdu hned objednavat prikryvku do postylky.
2016-09-21 11:05:55
Jana a Tomáš Fraisovi Deka vlněná lehká Kašmír
Klady: Výrobek vypadá velmi kvalitní, rozměr sedí do povlečení Deka příjemná na dotek a to osobně mě často vlna dráždí a škrábe Certifikát, že se jedná o čistou střižní vlnu, na stránkách uvedená hustota vlny Personál velmi ochotný, paní mi pomohla s rozhodováním. Dodání na předem určený den Zápory: Syn je opravdu horkokrevný, hlavně při spánku, takže v horku se pod dekou přesto potí. Teď při ochlazení se naopak do ní spokojeně zachumlal. Cena je vyšší, snad odpovídá kvalitě. Shrnutí: Určitě se nejednalo o poslední nákup, vím, kde letos budu pořizovat dárky. Byla jsem moc spokojena s pomocí během nákupu a mám ráda české firmy a kvalitní výrobky.
2016-09-13 09:03:47
an Administrátor Dámský rolák z vlny Merino Extra Fine - Vanilla Ice vel.S
Dobrý večer do WOOLIFEu, dnes jsem si převzala objednaný pletený svetřík. Je tak elegantní a tak hebký! Díky němu se na nadcházející zimu vážně těším. Už jej kombinuji s maxisukní a kožešinovou šálou... no, udělali jste mi radost. A díky nádhernému balení a zabalení celé té bohaté zásilky je radost dvojnásobná. Peněz tedy nelituji a ráda jsem podpořila poctivou českou firmičku. Bude-li opětovná možnost udělat to znovu, provedu. :-) Velice mě zaujal i cardigan v té samé barvě, ale jistě bych jej potřebovala ve vel. XS, kterou běžně nosívám. Akorát mi to u pleteného svetříku nevadí, ba i vyhovuje, abych svemu vysněnému outfitu dodala šmrnc, ale pokud by byla možnost velikoti upravit, uvažovala bych určitě později nad koupí. Pěkný večer a zůstávám s pozdravem Aneta M.
2016-09-13 09:03:02
an Administrátor Dámský vlněný svetr se vzorem Merino Extra Fine - Vanilla Ice vel.S
Dobrý večer do WOOLIFEu, dnes jsem si převzala objednaný pletený svetřík. Je tak elegantní a tak hebký! Díky němu se na nadcházející zimu vážně těším. Už jej kombinuji s maxisukní a kožešinovou šálou... no, udělali jste mi radost. A díky nádhernému balení a zabalení celé té bohaté zásilky je radost dvojnásobná. Peněz tedy nelituji a ráda jsem podpořila poctivou českou firmičku. Bude-li opětovná možnost udělat to znovu, provedu. :-) Velice mě zaujal i cardigan v té samé barvě, ale jistě bych jej potřebovala ve vel. XS, kterou běžně nosívám. Akorát mi to u pleteného svetříku nevadí, ba i vyhovuje, abych svemu vysněnému outfitu dodala šmrnc, ale pokud by byla možnost velikoti upravit, uvažovala bych určitě později nad koupí. Pěkný večer a zůstávám s pozdravem Aneta M.
2016-09-04 22:44:08
Přikrývka je skvělá, úplně perfektní, vyměnila jsem jí za klasickou péřovou a je to úplně jiný pocit.Dá se spát i jen přímo pod vlnou, nekouše...Obchod fungoval výborně.
Pás je lehoučký, příjemný na tělo, krásně hřeje a skvěle plní svou funkci. Jen mi tu chybí velikost XS pro štíhlejší ženy, kterým může být velikost S mírně volnější. Jinak výrobek i výrobce vřele doporučuji.
2016-07-12 10:44:40
sára betlach Dětské funkční spodky pro kluka i holku Merino 210 přírodní
Klady: Klady: Kúpila som tieto spodky dcére na horskú túru, ktorú sme absolvovali všetci v termo bielizni. Dcéra bola maximálne spokojná. Bohužiaľ, nie všetci sme mali bielizeň od Vás. Ale časom to napravíme! Zápory: Chýba ďalšie farebné variácie Shrnutí: Spokojnosť a ako som už naznačila - doplníme si aj ďalšie potrebné kúsky odevov na letné výlety!
2016-07-12 10:41:24
sára betlach Dětské funkční spodky pro kluka Merino 210 přírodní
Klady: Kúpila som tieto spodky dcére na horskú túru, ktorú sme absolvovali všetci v termo bielizni. Dcéra bola maximálne spokojná. Bohužiaľ, nie všetci sme mali bielizeň od Vás. Ale časom to napravíme! Zápory: Chýba ďalšie farebné variácie Shrnutí: Spokojnosť a ako som už naznačila - doplníme si aj ďalšie potrebné kúsky odevov na letné výlety!
2016-04-10 20:11:57
Alena Tyrkasová Funkční dámský ledvinový pás Merino 210 černý
Klady: Funguje tak, jak zde popisují uživatelé. Zápory: Shrnutí:
2016-02-22 12:52:03
Jarmila Hrdličková Deka vlněná lehká Kašmír
Klady: Deka je lehká, hřejivá, na omak nádherně hebká. Okamžitě si zamilujete pocit tepla a pohodlí. Zápory: Žádné. Shrnutí: Doporučuji všem. Neváhejte, budete 100% spokojeni.
2016-02-22 12:45:41
Jarmila Hrdličková Polštář válec 15x40 Camel
Klady: Polštářek splnil očekávání. Zápory: Žádné Shrnutí:
2016-02-22 12:43:09
Jarmila Hrdličková Polštář 40x40 Camel
Klady: Polštářek splňuje očekávání. Hřeje. Zápory: Žádné, snad jen maličkost - vlna + vlna camel je na omak hrubší než vlna + kašmír. Po vyzkoušení obou výrobků je vlna + kašmír moje srdeční záležitost :-) Shrnutí:
2016-02-22 12:31:42
Jarmila Hrdličková Deka vlněná lehká vzor
Klady: Deka je lehká a krásně hřejivá. Zápory: Žádné. Shrnutí:
2016-02-22 12:29:41
Jarmila Hrdličková Dámské funkční triko Merino 210 dlouhý rukáv černé s oranž švy
Klady: Tričko je lehké, hřejivé. Zápory: Žádné. Shrnutí:
2016-02-22 12:28:16
Jarmila Hrdličková Pánské funkční triko Merino 210 dlouhý rukáv černé, modré švy
Klady: Tričko je lehké , hřejivé. Zápory: Žádné. Shrnutí:
2016-02-07 11:46:42
Tomáš Vendiš Přikrývka vlněná OR 3 sezóny
Klady: velmi kvalitní přikrývka od českého výrobce, je vyrobena velmi precizně, spí se v ní nádherně. díky moc a všem doporučuji Zápory: Shrnutí:
2016-01-28 15:21:35
Jana Pejřimovská Obuv vlněná speciální TEX - dětská
Klady: Botičky jsou super, zahřejí krásně nožičky. :) Po objednání byly následující den doma. Určitě doporučuji. :) Zápory: Shrnutí: Vše perfektní
2015-12-31 12:47:30
Alice Paulová Přikrývka vlněná OR zimní
Klady: Objednávala jsem poprvé, přikrývku jako dárek. Jsem spokojena s výbornou komunikací s obchodem, s rychostí dodání zboží. Věřím, že i kvalita udělá přikrývky bude v pořádku, maminka mi určitě sdělí její dojmy. Věřím, že budu i nadále spokojenou zákaznicí. Zápory: Shrnutí:
2015-12-26 12:33:50
Vladimíra Nitrová Funkční dámský ledvinový pás Merino 210 černý s oranž švy
Klady: jemný, teploučký Zápory: žádné zápory, jen doporučení pro výrobce - kdyby byla v nabídce velikost XS, koupila bych si menší (pro ty hubenější). střihově je pás moc fajn, bylo by naprosto super, kdyby byla zadní část ještě o kousek prodloužená. Shrnutí: skvělá koupě, jen doporučuji.
2015-11-02 10:47:07
Silvana Pšenáková Mrazovky ovčina S
Klady: Velmi hřejivé, pohodlné a trvanlivé. Pár, který mám právě na nohou, používám už téměř 8 let každý den a stále slouží. Zápory: To není zápor, spíš doporučení - doporučuji si koupit mrazovky o dost větší. Já si kupuji velikost 31, jinak nosím běžně boty 28-29. Nosím dovnitř ještě tlusté ponožky, ale hlavně mám pocit, že kožíšek potřebuje dostatek prostoru, aby mohl hřát. Zkoušela jsem si menší velikosti, ale byly mi těsné na prsty a kožíšek byl příliš zmáčknutý. Shrnutí: Tyto mrazovky vřele doporučuji těm, které trápí studené nohy. Nosím je již asi 10 let v létě i v zimě a opravdu již nemám studené nohy, což je velká úleva!
2015-10-16 13:49:24
Klára Boučková Dámské funkční triko Merino 140 dlouhý rukáv růžové
Klady: Velmi příjemný materiál, kvalitně ušité. Příjemná barvička. Zápory: Shrnutí: Trochu vyšší cenová relace, která však odpovídá kvalitě. Doporučuji. Rychlé dodání. Spokojenost.
2015-10-16 13:44:09
Klára Boučková Dámské funkční tílko Merino 140 žluté
Klady: Úžasný materiál. Velmi dobře se nosí. Mrzí mě, že jsem na něj nepřišla dříve! Zápory: Zatím o žádných nevím. Shrnutí: Výborný výrobek i obal, rychlé dodání, skvělý obchod. Uvažuji využít jeho kvalit a obdarovat některé členy rodiny. Doporučuji shop i výrobek!
2015-09-23 10:02:34 Jiří Sypecký
Klady: Mám již dva ledvinové pásy, ale tento je velice příjemný na nošení a proto jsem s ním naprosto spokojený Zápory: žádné Shrnutí: naprostá spokojenost !!!
2015-09-23 09:58:53
Jiří Sypecký TV pytel OR
Klady: Zatím jsem plně spokojený, již jsem měl toto koupit dříve a nebyl bych vždy po skončení a před topnou sezónou vždy nastydlý (bydlím v paneláku) Zápory: Neškodilo by přidat menší návod použití, dalo mi totiž dosti zkoumání, jak je jeho používání myšlené. A možný by také mohl zip v dolní části tak o 20-30 cm delší - pak by to bylo úplně perfektní Shrnutí: I přes uvedené "zápory" jsem naprosto spokojený
2015-06-24 10:13:41
Michaela Gajdošová Deka vlněná lehká Kašmír
Klady: Jestli si nějak představit rčení "Spát jako v bavlnce", tak to je přesně ono! Opravdu, deka je strašně příjemná, prakticky jí na sobě ani necítíte - na léto nejlepší volba. Zápory: Menší daní za tento kvalitní přírodní materiál je, že pouští "chlup". Můj vousatý manžel, se každé ráno budí v podobě mikuláše, kdy má vlnu vousech. Máme z tohoto obchodu srovnání s dekou camel (zimní) a tam se to v takovém množství neděje. Shrnutí: Rozhodně bych deku doporučila i za tu malou daň.
2015-06-15 14:00:42
Klára Boučková Prostěradlo bi-elastic PREMIUM lososové
Klady: Pěkně ušito, bezvadný materiál, na lůžku dobře drží. Zápory: Shrnutí: Spokojenost
2015-06-15 13:50:55
Klára Boučková Podložka Kašmír Merino Superwash 100x90
Klady: Koupila jsem si tento výrobek při bolestech zad. Podložka je úžasná. Nemohu říci, že mne ihned zbavila bolesti, ale rozhodně mě udělala velmi dobře. Ani v těchto dnech, kdy bylo teplo, jsem se na ni nezapotila. Zápory: Podložka je velmi příjemná, jemná a teploučká. Shrnutí: jsem velmi spokojená.
2015-06-15 13:35:17
Klára Boučková Dětské funkční spodky pro kluka i holku Merino 210 černé
Klady: Bezvadný výrobek. Koupili jsme jedny na zkoušku, syn je nechtěl nosit. Dcera se do nich jednou oblékla na výletě v horách a už je synovi nevrátila. Zápory: Syn si na ně nezvykl, ale to je jeho problém Shrnutí: Myslíme si, že je to kvalitní vlna, kvalitně ušité a služby e-shopu bezvady. Doporučujeme.
2015-06-03 18:55:01
Petra Bušinová Pantofle vlněné TEX
Klady: Zápory: Shrnutí: objednali jsme o číslo větší a jsme velmi spokojeni, nohy se v pantoflích opravdu nepotí, doporučujeme
2015-06-03 18:53:53
Petra Bušinová Pantofle vlněné TEX
Klady: Zápory: Shrnutí: objednali jsme o číslo větší a jsme velmi spokojeni, nohy se v pantoflích opravdu nepotí, doporučujeme
2015-05-19 15:49:02
Jana Pavlíková Dámské funkční kalhotky s nohavičkami Merino 210 přírodní
Klady: Materiál, barva i velikost mi zcela vyhovují a splňují mé očekávání. Přidala bych bavlněný klínek. Zápory: Shrnutí:
2015-05-19 15:46:50
Jana Pavlíková Dámské funkční spodky Merino 210 černé
Klady: Toto zboží zcela splnilo moje očekávání, jsem spokojena s materiálem, barvou, provedením i velikostí. Zápory: Shrnutí:
2015-04-21 12:46:40 Marcela Trávníčková Dámské prodloužené funkční kalhotky Merino 210 černé
Klady: Velmi příjemné spodní prádlo. Je dobře, že nabízíte i tyto větší velikosti. Měla jsem obavu, že XXL nebude stačit, ale prádlo je velmi pružné a příjemné nejen pro chladné dny. M. Trávníčková Zápory: Shrnutí:
2015-03-13 08:37:03
Jitka Černá Pelerínka vzor
Klady: Pelerínka přesně splnila mé očekávání možná až příliš. Používám večer u televize a díky nádhernému teplu a příjemnu, okamžitě usnu, takže z televize moc nemám, ale to nevadí. Zápory: Trochu škrábe na holé ruce, ale doufám, že časem se "opetřebuje" a škrábání přestane. Shrnutí: Super, super, super a doporučuji pro všechny věkové kategorie i pohlaví. V křesle u televize nemá chybu.
2015-02-19 18:49:57
Jozef Havránek Vlněné rukavice bez prstů černé
Klady: SUPER !!! Zápory: Žiadny. Shrnutí: Super !!!
2015-02-13 13:57:28
Lenka Šebelová Sedák vlněný MEDIC
Klady: O sedáku z ovčí vlny jsem již delší dobu uvažovala. Pořídila jsem ho pro dceru, která má DMO a spoustu času ztráví u počítače při studiu VŠ. Sedák výborně hřeje, drží tvar a dá se použít i na vozík. Dobrá koupě. Zápory: Možná bych ještě přidala k uchycení pevné tkanice, aby se na hladkém povrchu dal lépe přivázat. Shrnutí:
2015-01-27 10:27:10
Jana Svobodová Přikrývka vlněná zimní Kašmír
Klady: Deka je úžasně hřeje. Jako hlavní pozitivum vnímám obrovskou ochotu dam na zákaznické lince, skutečně jsem si připadala jako "vážený zákazník". Velmi fandím nadšení paní majitelky. Zápory: Díky velké hmotnosti deka "nespolupracuje" s povlečením, shrnuje se v něm. Zřejmě ji budeme využívat bez povlečení. Shrnutí:
2015-01-23 07:56:55
Petr Míšek Pánské funkční trenýrky boxerky Merino 210 černé
Klady: Zápory: Shrnutí: Velmi pohodlné na každodenní nošení, neškrtí, neškrábou
2015-01-23 07:54:10
Petr Míšek Dámské funkční kalhotky s nohavičkami Merino 210 černé
Klady: velmi pohodlné na jakékoliv nošení Zápory: Shrnutí:
2015-01-19 23:59:25
Petr Metelka TV pytel OR
Klady: Příjemná, teplá a délka 200cm je ideální pro člověka s výškou nad 180cm. Zápory: Nenašel jsem Shrnutí:
2014-12-27 09:02:41
Josef Slaný Pantofle vlněné OR se vzorem
Klady: Koupeno jako dárek, vypadají dobře, velikost sedí, spokojenost. Zápory: nic Shrnutí:
2014-12-01 11:37:09
Marcela Hejduková Pelerínka
Klady: Zápory: Shrnutí: Pelerínka je skvělá. Heboučká a teploučká, a nemusím ji hlídat, aby nespadla, jako deku. A ještě byla doručena úžasně brzo. Perfektní.
2014-11-28 09:15:05
an Administrátor Pánské funkční trenýrky boxerky Merino 210 černé
Klady: Zápory: Shrnutí: jsem s trenýrkami spokojen, jsou na těle příjemné, hřejí, ale nepotím se, dobře odvádí vlhkost. Vladimír V.
2014-11-23 22:33:35
Vlasta Kršková Mrazovky vlněné NERA SZ
Klady: konečně perfektní obuv pro vozíčkáře !!!! Zápory: Shrnutí: bylo by možné přesně tento typ obuvi vyrobit z lehčího materiálu na léto ?????
2014-11-21 00:46:02
Jaromíra Frančáková Přezkáče vlněné NERA
Klady: velmi pohodlné ,kvalitní provedení Zápory: zatím o žádných nevím Shrnutí: velmi rychlé a kvalitní dodání výrobků,lze doporučit shop i výrobek
2014-11-21 00:36:24
Jaromíra Frančáková Mrazovky NERA V
Klady: Velmi pohodlná a kvalitní obuv,rychlé obutí Zápory: zatím o žádných nevím Shrnutí: lze doporučit shop i výrobek
2014-11-12 22:16:49
Zdeňka Ferbasová Obuv vlněná speciální MEDIC
Klady: Nakupovala jsem je již potřetí pro mého syna na vozíčku, kromě nich máme od této firmy mnoho let i deku a fusak šitý na míru na invalidní vozík a vše slouží bezvadně. Skvělá komunikace s prodávajícími, rychle poslané zboží, skvělá kvalita. Zápory: Vyhovovalo by mi zapínání suchým zipem vedené zadem kolem lýtka, aby šla botka více stáhnout a nesjížděla na velmi hubených nohách. Ale to zvládnu předělat sama :)). Shrnutí: Skvělé, moc držím palce v další práci a přeji hodně spokojených zákazníků, mezi které se řadím.
2014-11-05 14:18:07
Dana Hátlová Vesta vlněná přírodní
Klady: Vesta vypadá moc hezkya skvěle hřeje. Zápory: Shrnutí: S vestou jsem moc spokojená.Výrobky z ovčí vlny používám již dlouho a nedám na ně dopustit. Nákup doporučuji.
2014-11-02 09:20:44
Martin Juřeček Přezkáče vlněné NERA
Klady: Opravdu teplý,doporučuji tě ,co maj studený nohy. Zápory: Shrnutí: Tyto papuče doporučuji.
2014-10-29 08:38:46
an Administrátor Ledvinový pás NERA
Klady: Zápory: Shrnutí: Dobrý den - jsem velice spokojená, jak s vybraný zbožím, tak s rychlostí dodání . Díky Hana Jandejsková
2014-10-16 22:08:56 Lenka Veselá Deka vlněná Ovečka
Klady: Deka je opravdu pěkná - zaujme nejen děti. Krásně hřeje, k použití po celý rok. Zápory: Máme jen jednu deku - a to je málo :-) Shrnutí: Synovi jsem jí koupila minulý rok k Vánocům, měl z ní velikou radost, moc se mu líbily ovečky. Často jí používá. Já si jí od něj dost často půjčuji, takže letos přinese Ježíšek nějakou deku od vás i mě :-)
2014-10-07 21:59:31
Jiří Celba Funkční pánský ledvinový pás Merino 210 černý
Klady: Dvojitá látka, takže dostatečně silný Ideálně široký - 25 cm u vel. S, 28 cm u vel. M Zápory: Cena Shrnutí: Naprosto splňuje mé představy o správném bederním pásu Pro nošení na holém těle volit menší velikost. Na 180 cm a 74 kg mi vyhovuje vel. S
2014-10-02 11:02:15
Veronika Douglas Funkční dámský ledvinový pás Merino 210 černý
Klady: prijemny material, netahne vam na zada, lehce hreje Zápory: velikost S by mohla byt mensi, nejsem nijak moc hubena a presto mi je S trochu vetsi nez bych si predstavovala Shrnutí: doporucuji na zimu pro kazdeho
2014-09-28 08:37:45
Vladimíra Černá Pelerínka
Klady: Pelerínka je krásná, všechny potěší. E-shop funguje dokonale, jeden den objednáte a druhý nebo třetí už se můžete hřát. Zápory: Žádné. Shrnutí: Můžu doporučit všem zákazníkům.
2014-09-28 08:34:46
Vladimíra Černá Deka vlněná lehká vzor
Klady: Deka je úžasně lehká a na dotyk příjemná. Zápory: Zatím žádné, snad se neobjeví ani po čase. Shrnutí: Doporučuji.
2014-08-29 11:22:17
Klára Boučková Dětské funkční spodky pro kluka Merino 210 černé
Klady: Spodky jsem koupil na zkoušku pro syna na "Týpí tábor" - byl moc spokojený. Zápory: Shrnutí: Po této zkušenosti budeme zřejmě nakupovat postupně pro všechny členy rodiny na hory. (Rozložení výdajů - vyšší cena). Spolehlivý obchod, kvalitní výrobky, kvalitní služby - spokojenost. Škoda, že nabízíte pouze dvě barvy. Ale jinak super.
2014-08-18 20:55:02
Ivana Tomáštíková Podložka OR 100% ovčí vlna
Klady: měkký, příjemně teplý materiál. Výborně se na něm spí i v létě, i když se člověk hodně potí, nespí ve vlhku, odvětrá pot. Máme rozměr ušitý na míru, výborná komunikace, ušití dle přání. Zápory: nejsou Shrnutí: jsem spokojená a doporučuji.
2014-08-18 20:46:16
Ivana Tomáštíková Prostěradlo jersey bi-elastic PREMIUM TENCEL zelené
Klady: Velmi příjemný a jemný materiál. Zápory: Mohl by být ještě větší rozměr, na extra vysoké matraci (25cm) na bocích vyjíždí. Shrnutí: Moc příjemě se na něm spí, příště si objednám rozměr na míru. Jsem spokojená.
2014-08-18 10:54:17
Klára Boučková Funkční dámský ledvinový pás Merino 210 černý s oranž švy
Klady: výborný, Zápory: doporučuji koupit menší velikost než obyčejně nosíte, přece jen trochu povolí Shrnutí: jinak bezkonkurenční
2014-08-15 15:50:00
Klára Boučková Funkční dámský ledvinový pás Merino 210 černý
Klady: Jsem nadšená. Pás je bezvadný, není skoro znatelný pod oblečením, nemusím se bát, že se mi rozváže, dobře drží na těle, hřeje tam kde má a mám radost, že jsem vás objevila. Všude vás a vlněný pás doporučím! Zápory: Nenašla jsem. Shrnutí: Celkově jsem s vaším e-shopem nadmíru spokojená. Výrobek úžasný, dodání extra rychlé, balení elegantní a slibuji, že se určitě ještě vrátím na další nákup!
2014-08-15 14:53:49
Klára Boučková Funkční pánský ledvinový pás Merino 210 černý
Klady: Manželovi velmi vyhovuje. Zápory: Shrnutí: Neznatelný pod oblečením, hřeje. Spokojenost. Okamžité vyřízení objednávky.
2014-08-15 14:49:02
Klára Boučková Dětské funkční triko pro kluka i holku Merino 210 dlouhý rukáv černé
Klady: Zakoupená trika byla sice myšlená na podzim a zimu, ale jelikož se dost ochladilo, dostali je obě děti už teď. Nosí je velmi rádi, na houby i na kolo. Zápory: Zatím žádné, jenom mě stály dost peněz Shrnutí: Vypadají dobře, děti je rádi nosí. Pokud je ale budou stále nosit, jsem zvědavá, jak dlouho vydrží. Tak se necháme překvapit!
2014-08-14 15:47:38
Klára Boučková Prostěradlo PREMIUM SOFT bílé
Klady: Jelikož jsem se bála barev, vybrala jsem klasickou bílou. Materiál je přesně takový jako v popisu- sametově hebký, moc příjemný. Zápory: Doufám, že nepovolí pruženka v obvodu. Shrnutí: Nemám jej dlouho, ale myslím, že ho můžu ohodnotit jako kvalitní, pěkné a příjemné. Byl to dobrý výběr.
2014-08-14 15:41:41
Klára Boučková Prostěradlo bi-elastic PREMIUM zelené
Klady: Krásná jemná pastelová barvička, super materiál, nenáročná údržba. Zápory: nenašla jsem Shrnutí: Materiál vyhovuje, zpracování je OK, objednám si ještě jinou barvu. E-shop hodnotím velmi dobře za jeho přístup k zákazníkovi. Pro dceru koupím Dárkový poukaz k Vánocům, mladí mají jiný vkus, ať si vybere podle svého.
2014-08-14 15:29:32
Klára Boučková Prostěradlo bi-elastic PREMIUM bílé
Klady: Velmi příjemný materiál. Dobře drží na matraci. Zápory: Shrnutí: Jsme mile překvapeni rychlostí vyřízení objednávky, pěkné balení a přivítali jsme i další vzorečky materiálu. Objednali jsme si více zboží, se všemi jsme spokojeni! Tento e-shop doporučujeme.
2014-08-14 15:24:39
Klára Boučková Prostěradlo jersey bi-elastic PREMIUM TENCEL zelené
Klady: Příjemný materiál, snadná údržba, splňuje můj požadavek přírodního materiálu Zápory: Velmi omezený výběr barev Shrnutí: Spokojenost s výrobkem i se službami.
2014-08-14 11:37:38
Dámské funkční tílko Merino 210 přírodní s oranž švy
Klady: Po koupi dámského ledvinového pásu Merino jsem zjistila, že mi tento materiál dělá velmi dobře a zakoupila jsem si i toto tílko. Tílko pěkně funguje. Zápory: cenová relace je vyšší Shrnutí: Vyšší cena se vyplatí, když zjistíte, že to funguje jak má. Mohu po vlastní zkušenosti doporučit a pochválit výrobce a zároveň prodejce za kvalitu a profesionální přístup k zákazníkovi. Jakto, že nejste mezi prvními v soutěžích o nejlepší e-shop?

             ​​