Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Další informace 

Vaše názory

S ledvinovým pásem jsem velmi spokojená. Materiál i provedení vypadají velice kvalitně. Moc mně potěšilo krásné balení s milým průvodním dopisem. Určitě to nebyla poslední objednávka.
2017-12-11 22:28:32
Dětský fusak Woolife Kombi Kašmír šedý
produkt: fusak kombi kašmír dodání: do 4 dnů způsob dodání: balení i doprovodné info hodnotím maximálně kladně, je to příjemná změna v rámci dnešního trhu, když k produktu zákazník obdrží i profesionálně vytvořené info. Balík přišel naprosto v pořádku, nepoškozený. hodnocení produktu: spokojenost, fusak je velmi teplý :-) Je sice trošku větší, než jsem čekala, ale to vůbec nevadí, vydrží déle :-). Samotné zpracování fusaku vnímám jako velmi kvalitní, líbí se mi. Závěrem: mohu vřele doporučit. Děkuji.
2017-12-10 12:01:06
Dětský fusak Woolife Kombi Kašmír šedý
Konečně píši hodnocení, my jsme byli do teď venku, fusak je skvělý :-D . Vše je v naprostém pořádku. Rychlé odeslání, kvalitní balení,krásný obal na uskladnění. Samotný fusak je luxusně vyrobený, vše do detailu promyšleno, zatím používáme menší verzi. Malá je v ní zachumlaná, může být bez overálku, a když jí vytahuji, je příjemě teplá a nemá spocený zátylek. Děkujeme.
Mäkučká, príjemná na dotyk,hrejivá. Dá sa prevliecť cez hlavu a použiť ako šál alebo ako 2 a 4-vrstvá slušivá čiapka. Určite odporúčam!
Kalhotky sú mekučké, teplé, príjemné. Nosím ich aj doma. Náš dom je veľký a nie je v zime prekúrený, takže teplé prádlo je veľmi dobrá voľba. Mám biely aj čierny komplet funkčného spodného prádla. Som maximálne spokojná. Mám citlivú pokožku a toto oblečenie moja koža miluje. Chystáme sa v januári do Nórska - beriem so sebou spodné prádlo, kamaše, pulóvre aj roláky od Woolife.
Vynikajúce v zime v dome aj na cestách!! Pododlné, mekučké,teplučké!
Kalhotky sú mekučké, teplé, príjemné. Nosím ich aj aj doma. Náš dom je veľký a nie je v zime prekúrený, takže teplé prádlo je veľmi dobrá voľba.
Rolák je příjemný na nošení a perfektně mi sedí. Celý den jsem v něm pracovala (v kanceláři) a potvrzuji, že mi bylo velmi příjemně. Mohu výrobek jen doporučit.
2017-10-18 23:06:32
Dětský fusak Woolife Kombi Kašmír šedý
Vyjadrujem spokojnosť s rýchlym dodaním a najmä krásnym kvalitným výrobkom. Ďakujem.
2017-10-15 13:32:30 Mrazovky ovčina S vel. 26
Mohu jen doporučit.Je to náš druhý výrobek, první byly pantofle, které sloužily mnoho let. Věřím, že tak skvělé budou i mrazovky. Dodání super rychlé
Svetr je opravdu moc hezký, příjemně se nosí, naprostá spokojenost.
2017-10-12 10:40:57
Dámský vlněný cardigan Merino Extra Fine - Vanilla Ice L
Výrobek splnil očekávání. Příjemně se nosí, dobrý materiál.
Dodané expresne rýchlo. S tielkom zatiaľ veľká spokojnosť - je ľahké, príjemné a rýchlo schne.
tenké, pohodlné, nenápadné, hřejivé - prostě báječné
2017-05-17 22:47:45
Pánské funkční tričko Merino 210 černé L
S vlnou Merino mám již zkušenosti a mohu ji doporučit.
2017-05-13 17:39:52
Podložka 90 x 200 CAMEL
Doporučuji.
2017-03-09 20:26:36
Funkční pánský ledvinový pás Merino 210 černý S
Bez komentáře…
Triko jsem kupovala příteli k Vánocům, nosí ho skoro pořád, je s ním opravdu velmi spokojen. Líbí se mu na něm, že hřeje, odvodí pot, nezapáchá a je příjemné na tělo. Vřele doporučujeme!
2017-03-01 12:25:10
Dámské funkční spodky Merino 210 černé M
Bez komentáře…
Bez komentáře…
2017-02-07 12:45:28
Funkční pánský ledvinový pás Merino 210 černý M
Doporučuji, velmi příjemně se nosí (sama jsem vyzkoušela) a opravdu hřeje, i když je to jen tenká látka
2017-02-02 21:10:16
Pánský vlněný svetr Merino Extra Fine - Black Night vel.M
Velmi pěkný svetr, měl jsem obavy, že bude kousat, ale je příjemný. Roam
2017-01-24 18:24:01
Dětský fusak Woolife Kombi Kašmír černý
Výrobek jsme zýakoupil pro vnučku. Na první pohled velmi kvalitní materiál. Rodiče jsou spokojeni. My můžeme spíše hodnotit způsob dodání a rychlost. Po dvou dnech po objednávce jsme dostali od přepravce zprávu o převzetí zásilky a 4. den byl fusak u nás. Malá už si v něm pochrupuje.
2017-01-17 08:27:23
Dětský fusak Woolife Kombi Kašmír červený
Kvalitní a poctivý výrobek, vyzkoušeno v tuhých mrazech a miminko v něm pěkně spinká. Zatím vyzkoušena jenom část do hluboké korbičky, uvidíme, jak bude držet ve sportovním kočárku. Rozhodně spokojenost.
2017-01-02 11:31:26
Podložka 90 x 200 CAMEL
Koupila jsem v kombinaci s dekou - ideální
2017-01-02 11:29:16
Přikrývka 135 x 200 CAMEL letní
Určitě doporučuji. Chtěla jsem kvalitní český výrobek - to splnilo očekávání. Cena je trochu vyšší.
Tričko jsem koupila přítelovi a je s ním velmi spokojený,velikosti odpovídají dle tabulky,krásně zabaleno. Díky!
2016-12-21 07:28:57
Petr Lukášek Podložka Kašmír Merino Superwash 100x90
Klady: Podložka je vynikající. Doporučuji si však pořídit rozměr na celou postel, tedy 200 x 90 cm. Zápory: Neodhalil jsem je. Shrnutí: Opravdu dobrý výrobek. Vřele doporučuji.
2016-12-21 07:24:42
Petr Lukášek Dámské funkční triko Merino 140 dlouhý rukáv zelené
Klady: Tričko je sice drahé, ale užitné vlastnosti jsou vynikající. Opravdu dobré zboží. Zápory: Tak trochu cena. Shrnutí: Dobrý výrobek. Kdo na něj má, bude s ním velmi spokojen.
2016-12-19 07:15:45
Funkční pánský ledvinový pás Merino 210 černý XL
Bez komentáře…
2016-12-17 13:20:44
Podložka 90 x 200 CAMEL
Pokud budou v nabídce asi tak za šest let, objednám si je znovu.
Je to vianočný darček pre priateľa ktorý nosí už len merino ale stále iba čierne a šedé a v tejto príjemnej zelenej sa mi bude veľmi páčiť.
Tričko som kúpila ako vianočný darček mladému mužovi na cestu do Ázie a verím že ho okrem času prania a sušenia nedá z seba dole. Merino je v jeho šatníku hojne zastúpené, príjemnú farbu si vybral sám.
Tričko je mäkučké, príjemné na dotyk, hrejivé, odkedy som balíček prevzala, nosím ho každý deň. Už teraz viem že z Vašej ponuky nebude jediné v mojom šatníku. Ďakujem za kvalitný tovar a kvalitné služby. Prajem veľa šťastia a spokojných zákazníkov aj v roku 2017. Naďa
2016-12-04 23:42:00
Dětský fusak Woolife Kombi Kašmír černý
Nejlepsi material, pokud chcete chodit s prtouskem na vylety do hor.
2016-11-22 14:50:19
an Administrátor Dámský rolák z vlny Merino Extra Fine - Vanilla Ice vel.S
Dobrý den vážení a milí, děkuji Vám za rychlé vyřízení mé objednávky a za Vaše výrobky, s kterými jsem já i celá moje rodina maximálně spokojená. Vyzkoušeli jsme mj. i Vaše funkční prádlo, prostěradla, dětský fusak,bledvinové pásy, sedáky a další. Přejeme Vám do dalšího podnikání spoustu štěstí, úspěchů a spokojených zákazníků. Dámský rolák, u kterého jsem využila Vaší nabízené možnosti si ho vyzkoušet ve správné velikosti, jsem měla již možnost mít ho na sobě a po celodenním nošení jsem nadšená. Vracím tedy nadbytečný rolák (neměla jsem ho na sobě, seděla mi menší velikost). Prosím o zaslání platby na můj účet. Se srdečným pozdravem a přáním všeho dobrého do dalších dní Milena K.
2016-10-15 14:22:04
Dámský vlněný svetr Merino Extra Fine - Purple Orchid vel.L
Žena byla nadšená. Já tím pádem také.
2016-10-14 21:05:47
Dana Mixová Mrazovky TEX NERA
Klady: Kupovala jsem dvoje a naprostá spokojenost. Pohodlné a hřejivé. Zápory: Shrnutí:
2016-10-12 09:13:13 an Administrátor
Děkuji za vaše služby a jsem velmi spokojená .Můžu pouze dodat,že se už delší dobu /5 let/ léčím s problémy páteře /skolióza/ a doposud mi nikdo z lékařů nedoporučil tuto podložku i když jsem už měnila i matrace a vše ostatní.Dokonce mi neschválili ani letošní lázně s tím,že mi nepomůžou.Já jsem náhodou listovala na internetu a zabývala se ovčí vlnou a tím,že pomáhá při revmatismu.Tak jsem ji zkusila a vybrala jsem si vás.Moje maminka totiž trpěla ischiasem a měla opotřebovanou páteř. Hned první setkání bylo úžasné a já se zbavila 80% problémů. Moc děkuji a pro vaši další práci doporučuji spojit se s neurology a vysvětlit jim,že ovčí vlna jako podložka je to pravé suché teplo pro spoustu nemocných.Já jsem si koupila zahřívací podložku elektrickou.Bohužel mi nedovedli vysvětlit co to suché teplo je. My, co bydlíme na jihu ,tyto informace nemáme ale problémy nám zůstávají. S pozdravem ing. Marie P.
Tohle tričko je velmi krásné, klidně vhodné i k sukni. Snesete ho v teple i v zimě, v teple stačí vyhrnout rukávy. Ty má příjemně a dostatečně dlouhé ( měřím metr osmdesát a mám L ). Na těle nekouše, apoň mě teda ne. Je výrazně silnější, než triko s krátkým rukávem na těchto stránkách. Takže vhodné i do chladnějšího počasí na hory jako ideální spodní vrstva. Žádné mokré záda pod batohem z mého třídenního treku tentokrát nepamatuju, jak to bylo zvykem u triček bavlněných. Svými vlastnostmi mi pomohlo snížit váhu na treky, jelikož mi teď stačí dvě váhově lehká trika na týden ( místo jednoho na každý den ), která v nejhorším v chatě přemáchnu ( proces trvající i s pověšením asi dvě minuty, špínu ani pachy nechytá ) ( i když tohle s dlouhým rukávem by při praní v ruce a tedy nedostatečném ždímání v nevytopené místnosti přes noc nemuselo stihnout uschnout, to s tím krátkým je tenčí a tak to i v chladu obvykle stihne, no ale příště mu zkusím pomoct ručníkem, to by pak mohlo stihnout :-) ) Každopádně je triko až dosud po každé stránce vynikající, asi nejlepší, jaké jsem dosud měla. Velmi doporučuji.
Čekala jsem s recenzí na první vyzkoušení na horách - Tatry - konec září - smíšené počasí. Tričko je velmi příjemné přímo na tělo, nekouše, dost lehké a tedy rychle schne - peru ručně ve vlažné vodě a máchám ve vodě stejné teploty - celá procedura mi trvá asi dvě minuty v umyvadle na chatě. Je hezké, i barva příjemná do přírody i kanceláře. Myslím je ideální spodní vrstvou ve studeném a jedinou vrstvou v teplém počasí a asi opravdu nedrží pachy. Koupila jsem ho ne jen kvůli izolaci a funkčnosti - je fakt, že žádné mokré studené záda pod batohem z této tůry nepamatuju, ale také kvůli snížení váhy batohu na vícedenní treky - jen dvě trička na týden místo několika bavlněných. Myslím, že i na tohle bude ideální, prostě celková spokojenost :-)
2016-09-23 23:41:47
Dětský fusak Woolife Kombi Kašmír červený
Dnes prisel tento fusak a je naprosto luxusni, predcil moje ocekavani. Do korby se vejde bez problemu (pevna korba od TFK), decko pak do fusaku take. Nyni ma decko 60cm a 5kg a myslim, ze bez problemu muze byt az o 15 cm delsi, pak teprve by bylo tesno. Material je uzasny, heboucky, hrejivost neni treba zduraznovat. Dcerka byla v kocarku ve fusaku pri zkousce moc spokojena. Snad jen ze vlna trochu pousti, mala ma zrovna zuzlaci obdobi. Nicmene myslim, ze to se da jednak castecne ohlidat a jednak to nepovazuji za nic moc nebezpecneho, moc te vlny to decko schopne snist neni. Tesim se, ze se jeste trochu ochladi a vyrazime ven :-) jdu hned objednavat prikryvku do postylky.
2016-09-21 11:05:55
Jana a Tomáš Fraisovi Deka vlněná lehká Kašmír
Klady: Výrobek vypadá velmi kvalitní, rozměr sedí do povlečení Deka příjemná na dotek a to osobně mě často vlna dráždí a škrábe Certifikát, že se jedná o čistou střižní vlnu, na stránkách uvedená hustota vlny Personál velmi ochotný, paní mi pomohla s rozhodováním. Dodání na předem určený den Zápory: Syn je opravdu horkokrevný, hlavně při spánku, takže v horku se pod dekou přesto potí. Teď při ochlazení se naopak do ní spokojeně zachumlal. Cena je vyšší, snad odpovídá kvalitě. Shrnutí: Určitě se nejednalo o poslední nákup, vím, kde letos budu pořizovat dárky. Byla jsem moc spokojena s pomocí během nákupu a mám ráda české firmy a kvalitní výrobky.
2016-09-13 09:03:47
an Administrátor Dámský rolák z vlny Merino Extra Fine - Vanilla Ice vel.S
Dobrý večer do WOOLIFEu, dnes jsem si převzala objednaný pletený svetřík. Je tak elegantní a tak hebký! Díky němu se na nadcházející zimu vážně těším. Už jej kombinuji s maxisukní a kožešinovou šálou... no, udělali jste mi radost. A díky nádhernému balení a zabalení celé té bohaté zásilky je radost dvojnásobná. Peněz tedy nelituji a ráda jsem podpořila poctivou českou firmičku. Bude-li opětovná možnost udělat to znovu, provedu. :-) Velice mě zaujal i cardigan v té samé barvě, ale jistě bych jej potřebovala ve vel. XS, kterou běžně nosívám. Akorát mi to u pleteného svetříku nevadí, ba i vyhovuje, abych svemu vysněnému outfitu dodala šmrnc, ale pokud by byla možnost velikoti upravit, uvažovala bych určitě později nad koupí. Pěkný večer a zůstávám s pozdravem Aneta M.
2016-09-13 09:03:02
an Administrátor Dámský vlněný svetr se vzorem Merino Extra Fine - Vanilla Ice vel.S
Dobrý večer do WOOLIFEu, dnes jsem si převzala objednaný pletený svetřík. Je tak elegantní a tak hebký! Díky němu se na nadcházející zimu vážně těším. Už jej kombinuji s maxisukní a kožešinovou šálou... no, udělali jste mi radost. A díky nádhernému balení a zabalení celé té bohaté zásilky je radost dvojnásobná. Peněz tedy nelituji a ráda jsem podpořila poctivou českou firmičku. Bude-li opětovná možnost udělat to znovu, provedu. :-) Velice mě zaujal i cardigan v té samé barvě, ale jistě bych jej potřebovala ve vel. XS, kterou běžně nosívám. Akorát mi to u pleteného svetříku nevadí, ba i vyhovuje, abych svemu vysněnému outfitu dodala šmrnc, ale pokud by byla možnost velikoti upravit, uvažovala bych určitě později nad koupí. Pěkný večer a zůstávám s pozdravem Aneta M.
2016-09-04 22:44:08
Přikrývka je skvělá, úplně perfektní, vyměnila jsem jí za klasickou péřovou a je to úplně jiný pocit.Dá se spát i jen přímo pod vlnou, nekouše...Obchod fungoval výborně.
Pás je lehoučký, příjemný na tělo, krásně hřeje a skvěle plní svou funkci. Jen mi tu chybí velikost XS pro štíhlejší ženy, kterým může být velikost S mírně volnější. Jinak výrobek i výrobce vřele doporučuji.
2016-07-12 10:44:40
sára betlach Dětské funkční spodky pro kluka i holku Merino 210 přírodní
Klady: Klady: Kúpila som tieto spodky dcére na horskú túru, ktorú sme absolvovali všetci v termo bielizni. Dcéra bola maximálne spokojná. Bohužiaľ, nie všetci sme mali bielizeň od Vás. Ale časom to napravíme! Zápory: Chýba ďalšie farebné variácie Shrnutí: Spokojnosť a ako som už naznačila - doplníme si aj ďalšie potrebné kúsky odevov na letné výlety!